Heppie!? 3-delige vervolgworkshop

 • Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag.
  Dat is het motto van deze workshop!

  Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

  Maar hoe?… In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 12 deelnemers. 

  Voor wie:
  Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

  Inhoud workshop:
  In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.
  Duur:
  Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur, elke avond staat in het teken van één emotie: bang, boos en bedroefd.
  Investering:
  Voor particulieren is het € 95,= p.p. inclusief btw. Wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt zijn de kosten € 85,= p.p. Je ontvangt hierbij een gratis naslagwerk en diverse werkmaterialen.
  Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten € 95,= p.p. exclusief btw.
  Aanmelden:
  Schrijf je nu in via het contactformulier.
  Meer info:
  Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.